Boek uw hotelovernachting in Brugge bij Hotel Bryghia

Voor uw hotelovernachting in Brugge kunt u steeds terecht bij Hotel Bryghia. Dit kleinschalige hotel, met uitzicht op de reien, gelegen aan een rustig pleintje, bevindt zich op enkele honderden meters van de Markt van Brugge.

Online Reserveren

Wij willen graag dat u een fijn weekend beleeft in Brugge en daarvoor kunt u meteen een kamer reserveren bij Hotel Bryghia. Het wordt genieten met een grote G.

Mooie kamers

Romantici hebben de sfeervolle reien die Brugge zo pittoresk maken altijd gekoesterd. De prachtige, centrale ligging van het hotel zal uw bezoek dan ook onvergetelijk maken. Wij bieden mooie en rustieke kamers aan en hebben regelmatig fijne promoties.

Onze geschiedenis

Hotel Bryghia is onderdeel van het “Oosterlingenhuis”, gebouwd tussen 1478 en 1481. Het Oosterlingenhuis werd ontworpen door architect Jan vanden Poele en gebouwd door koopmannen van de Duitse Hanse.

In 1486 kregen zij van Frederik III, keizer van het Heilige Roomse Rijk, een wapenschild met de afbeelding van een tweekoppige adelaar. Dit wapenschild is te bewonderen boven de ingang van het hotel.

In 1500 verlieten de handelslui Brugge door verminderde handel, het dichtslibben van het Zwin en de Vlaamse opstand tegen Maximiliaan van Oostenrijk. In 1965 werd het Oosterlingenhuis gerestaureerd en deels ingericht als Hotel Bryghia.

Reserveer snel een kamer

Wilt u graag meteen een kamer reserveren voor uw hotelovernachting in Brugge, dat kan. Of heeft u nog vragen die u ons wil stellen over Hotel Bryghia? Neem dan contact met ons op.

Hotel Bryghia
Oosterlingenplein 4 -8000 Brugge België
050 33 80 59
Ligging
info@bryghiahotel.be
BTW BE0886 598 707
Hotel Bryghia - Brugge
Back to Top