Geniet van een comfortabele nachtrust in onze kamers

Bryghia Hotel biedt een ruime waaier aan kamertypes. We hebben kamers met twee enkelbedden, met een dubbelbed, gezinskamers en kamers met uitzicht op de reien – maar allemaal zorgen ze voor zoete dromen!  

Hotel Bryghia - Hotel Bryghia - The Hotel
 

Kamer met twee enkelbedden

Onze kamers met twee enkelbedden, gemiddeld 15m² groot, bieden plaats voor maximum twee personen: twee comfortabele enkelbedden en alle essentiële comfort zoals bad/douche, toilet, haardroger, gratis wifi, digitale tv, telefoon, kluisje en een minibar met flesjes water bij aankomst.

Hotel Bryghia - Hotel Bryghia - The Hotel
 

Kamer met dubbelbed

Deze kamer, 15m² groot, is perfect geschikt voor koppels. Onze kamers met dubbelbed bieden plaats voor maximum twee personen: een comfortabel dubbelbed en alle essentiële comfort zoals bad/douche, toilet, haardroger, gratis wifi, digitale tv, telefoon, kluisje en een minibar met flesjes water bij aankomst.

Hotel Bryghia - Hotel Bryghia - The Hotel
 

Kamer met dubbelbed en uitzicht op de reien

Geniet van een romantisch verblijf in onze kamer met dubbelbed en uitzicht op de reien. Deze ruime kamer van 18m² verwelkomt maximum twee personen: een comfortabel dubbelbed en alle essentiële comfort zoals bad/douche, toilet, haardroger, gratis wifi, digitale tv, telefoon, kluisje en een minibar met flesjes water bij aankomst.

Hotel Bryghia - Hotel Bryghia - The Hotel
 

Gezinskamer

Onze ruim bemeten gezinskamers, met een gemiddelde oppervlakte van 21m², verwelkomen tot drie personen: een comfortabel dubbelbed en een enkelbed en alle essentiële comfort zoals bad/douche, toilet, haardroger, gratis wifi, digitale tv, telefoon, kluisje en een minibar met flesjes water bij aankomst.

Oosterlingenplein 4 , 8000 Brugge - BE | | Tel: +32 (0) 50 338059 | info@bryghiahotel.be | BTW BE0689.843.214